Sponsor gezocht

                Indian xtreme


Sponsors

Alle sponsoren worden via deze weg hartelijk bedankt voor de bijdrage die zij leveren.

JVG innovatie:
JVG innovatie is een zeer belangrijke schakel voor de Indian xtreme. Hier worden zo ongeveer alle onderdelen gedraaid of gefreesd. Zonder deze steun heeft het team nagenoeg geen mogelijkheid van bestaan.

Erba plaatbewerking:
Erba plaatbewerking is het bedrijf waar het team terecht kan om snij- en zetwerk te laten maken. Hierbij word gedacht aan kapwerk, velgringen, afschermingsplaten etc.

Van der Waal machinery:
Van der Waal machinery is nadrukkelijk aanwezig in pullingland. het maakt onderdelen voor tractoren in heel europa en is onder andere de drijvende factor achter Van der Waal pullingteam, Dat uitkomt met 2 tractoren in de superstock klasse. logischerwijs komt hier een groot gedeelte van de techniek van de Indian xtreme vandaan. Zoals een koppeling, olie/brandstoffilters, triggerschijf etc.

Barca:
Barca stelt machines beschikbaar om onderdelen CNC te draaien, harden, trommelen en divers materiaalonderzoek uit te voeren.

Las autosport:
Dit is een klein jong bedrijf dat zich richt op de verkoop van autosport-, cross- en -tuningsmateriaal, inclusief alle accessoires wat kleding en verder uitrusting betreft. Las autosport stelt de olie die voor de Indian xtreme gebruikt gaat worden beschikbaar.
Dit is een nieuwe soort raceolie, welke wij gaan testen en evalueren om zo de perfecte olie te creëren voor deze tak van de motorische sporten.

Cees Rijksen agrarisch loon en verhuurbedrijf & straatwerk:
Zoals de naam zegt kunt u hier terecht voor huur van grondverzet en agrarische machines. Ook uw straatwerk kan voor u verzorgd worden. Het team word door dit bedrijf puur financieel gesteund.
Dit is voor ons erg belangrijk om deze dure sport te kunnen blijven beoefenen.

Jan van der Lee - Grondwerken Achterberg:
Jan van der Lee - Grondwerken Achterberg is een eenmans-bedrijf dat zich inzet met een mobiele kraan. Van wegenbouw tot het uitgraven van een voor- achtertuin. Het bedrijf is gevestigd naast de thuisbasis van de Indian xtreme. Het team word jaarlijks financieel gesteund en daardoor is ook deze sponsor voor ons onmisbaar.

INTERIOR GLASSOLUTIONS:
Hier zijn ze gespecialiseerd in alles dat raakvlakken heeft met glassystemen ten behoeve van interieurtoepassingen. Zo bieden ze maatwerkoplossingen voorgeluidsisolatie, brandwering en ter inbraakpreventie. Ook met projecten waarbij niet eerder begaande terreinen worden ontdekt hebben ze hun strepen ruimschoots verdiend, de zogeheten Specials. Dit bedrijf steunt het team financieel. Waarvoor wij hen via deze weg nogmaals hartelijk bedanken

Dynaplus:
Het Nederlandse A-merk schroeven voor de professionele gebruiker van de firma Hoenderdaal Fasteners. De schroeven van Dynaplus® zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak in de praktijk: je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen. Topkwaliteit schroeven ontwikkeld in Nederland. Ze kennen de toepassingen, de bouwstoffen en de behoeftes van de profgebruiker in zowel de Nederlandse, Belgische als de Zweedse markt. In hun R&D centrum in Veenendaal zijn ze continu bezig met de ontwikkeling van nog betere schroeven. Wat zij in productie brengen is uitvoerig getest en gegarandeerd geschikt voor duurzaam gebruik in de praktijk. Ook van Dynaplus ontvangen we financiele steun. Nogmaals onze hartelijke dank!